Will Grayson, Will Grayson

Två tonårskillar möts i en porrbutik. De har ingenting gemensamt. Utom sitt namn.

Will Grayson har inte gråtit sedan han var sju. Det är inte svårt att låta bli. Följer han sina regler slipper han det och allt annat jobbigt. Reglerna är enkla – att inte bry sig och att hålla käften.

Hans bästa och enda vän har en annan livsfilosofi. Tiny Cooper, självklar medelpunkt i Homo-Hetero-Alliansen HHA, omfamnar livet och blir kär i en ny kille varannan dag. Just nu är han upptagen med musikalen han skrivit. Om sig själv.

I HHA ingår också Jane. Hon är underbar, tycker Will. Men kär blir han inte. Tror han.

Den andra WG

Will Grayson mår uselt. Allt i hans liv är uselt. Han är usel. Han ser bara två vägar, att ta livet av sig eller ha ihjäl alla andra.

Inget spelar någon roll. Utom Isaac. Underbara Isaac. Efter ett års chattande ska de äntligen träffas.

Två Will Grayson möts i en porrbutik. Inget blir som de tänkt sig. Det ser Tiny Cooper till.

Två berättare

Vill du läsa något roligt, sorgligt, romantiskt och hoppfullt? Varsågod - här är boken. Skriven i jag-form, de två Will Grayson turas om att berätta. En väldigt fin berättelse om vänskap, respekt och att stötta varandra.

Tyvärr har boken inte blivit film. Som tur är finns det fans som tar saken i egna händer. 2012 gjorde T. Mackenzie Bryant den här trailern.

Mer av samma författare

 1. Världens viktigaste kyss

  Av: Levithan, David Tipsat av: Christer Edeholt

  Harry och Craigs försök att slå världsrekordet i den längsta kyssen är en av historierna som berättas i den här boken.

 2. Var är Alaska?

  Av: Green, John Tipsat av: Anna-Lena Hedman

  Miles Halter lämnar ett trist, ensamt liv på high school bakom sig och anländer till internatskolan Culver Creek i Alabama en tryckande het dag strax före terminens början.

 3. Nick & Norahs oändliga låtlista

  Av: Cohn, Rachel Tipsat av: Åsa Zetterström

  Nick och Norah möts vid midnatt på en musikklubb i New York. Efter en första panikframkallad kyss följer en natt kryssandes mellan olika klubbar.