Vi håller öppet, men inte som vanligt

Nordmalings bibliotek anpassar sin verksamhet på grund av ökad smittspridning i Västerbotten.

Covid-19 Foto: Pexels.com

Biblioteket är en samhällsviktig verksamhet och vi vill att vårt bibliotek ska stå för välkomnande och möten, åsiktsutbyte och demokrati. Men just nu, under rådande restriktioner, kan biblioteket tyvärr inte vara en mötesplats. Därför ber vi dig: håll ditt besök kort och håll avstånd.

Begränsad service

Biblioteket är öppet, det går bra att låna och lämna böcker. Eftersom vi ska hålla avstånd är servicen begränsad bland annat när det gäller hjälp med datorer, kopiering och ute vid hyllorna.

Vi begränsar tillgängligheten till våra publika datorer till 20 minuter per person och dag.

Alla arrangemang och aktiviteter ställs in eller hålls online.

Vi hjälper till

För er som inte vill eller kan komma till biblioteket plockar vi gärna ihop böcker till utlån. Detta gäller allmänheten såväl som skolklasser.

Vi försöker att vara extra tillgängliga via sociala medier (Facebook och ), och det går även att nå oss på telefon: 0930 141 75. Uppdaterad information om öppettider och arrangemang finns alltid här på Minabibliotek.se.

Detta gäller fram till den 8 december men kan komma att förlängas. Nu hjälps vi alla åt så vi snart kan mötas igen.

Nå oss

1. Biblioteken och coronaviruset

Skrivet av: Anna Sahlén

Från och med 11 november gäller utökade restriktioner för att minska smittspridningen i länet. En uppmaning är att inte alls vistas på allmänna platser, så som bibliotek.

den 12 november 2020