Vet du en bra högläsningsbok?

Kommentera böckerna i högläsningsklubbens lista eller dela med dig av egna tips på bra högläsningsböcker. Då har du chansen att få en fin högläsningsbok. Tips och kommentarer publiceras här på Minabibliotek.se.

Har du och din familj läst någon av böckerna i högläsningsklubbens lista? Vi vill gärna veta vad ni tyckte om böckerna. Du får också gärna komma med egna tips på böcker som passar att läsa högt för barn mellan 8 och 12 år.

Använd det här formuläret för att dela med dig av tips och kommentarer. Vi publicerar dem här på Minabibliotek.se. Är du med i Bibblans högläsningsklubb har du då också chans att få en fin högläsningsbok i present.

Kommentera och tipsa

Genom att klicka i rutan godkänner du att ditt förnamn används som signatur när vi publicerar dina kommentarer och tips. Dina kontaktuppgifter sparas så länge du är med i Bibblans högläsningsklubb, därefter raderas de.

1. Bibblans högläsningsklubb

Välkomna till bibliotekens högläsningsklubb för familjer med barn mellan 8 och 12 år. Här får ni lästips och kan tycka till om det ni läser. Vill ni själva tipsa om bra högläsningsböcker kan ni få bokpresenter.