Tipsa om en bra högläsningsbok

Kommentera böckerna i högläsningsklubbens lista eller dela med dig av egna tips på bra högläsningsböcker. Då har du chansen att få en fin högläsningsbok. Tips och kommentarer publiceras här på Minabibliotek.se.

Kommentera böckerna i högläsningsklubbens lista eller dela med dig av egna tips på bra högläsningsböcker. Tips och kommentarer publiceras här på Minabibliotek.se.

Har du och din familj läst någon av böckerna i högläsningsklubbens lista? Vi vill gärna veta vad ni tyckte om böckerna. Du får också gärna komma med egna tips på böcker som passar att läsa högt för barn mellan 8 och 12 år.

Använd det här formuläret för att dela med dig av tips och kommentarer. Vi publicerar dem här på Minabibliotek.se.

Kommentera och tipsa

Genom att klicka i rutan godkänner du att ditt förnamn används som signatur när vi publicerar dina kommentarer och tips. Dina kontaktuppgifter sparas så länge du är med i Bibblans högläsningsklubb, därefter raderas de.

1. Bibblans högläsningsklubb

Välkomna till bibliotekens högläsningsklubb för familjer med barn mellan 8 och 12 år. Här får ni lästips och kan tycka till om det ni läser.