Vattenskräck

Det här är en riktig rysare och inget för dig som är lättskrämd. Om Clara Emilia som får sommarjobb på en filminspelning. Det blir en verklig skräckupplevelse.

Clara Emilia träffar sina vänner på ett gammalt café och de pratar om vad alla ska göra under sommarlovet. Då släpper Clara Emilia bomben: hon ska jobba på en filmsinspelning.

Att koka kaffe och bära saker låter inte så skräckinjagande, men filmen är desto kusligare. Det är nämligen en nyinspelning av filmen Poltergeist. Enligt rykten har flera skådespelare från tidigare Poltergeist-filmer dött på mystiska sätt.

Förändras av vattnet

Fösta dagen på jobbet försöker Clara Emilia bara snappa upp hur allt går till. Inspelningen har otroligt läskiga scener men egentligen är det äckligaste som händer under dagen att dricksvattnet smakar pyton. Ju mer tid hon tillbringar på inspelningen desto mer förändrad börjar hon känna sig.

Det känns som om någon annan har kommit in i hennes huvud och hennes nalle beter sig konstigt. Värst av allt är att hon blir mer och mer rädd för vatten.

En varning är på sin plats. Det här är en riktig rysare och inte något för dig som är lättskrämd. Själv kommer jag se till att det inte finns någon nallebjörn i närheten när jag ska sova.

Våra texter

  1. Kurragömma

    Av: Dahlin, Petrus Tipsat av: Annika Edlund

    Vilka är barnen som vill leka kurragömma med Astrid? De beter sig lite underligt. Och vad hände egentligen vid sjön, då för länge sedan? Läs en nervkittlande rysare av författaren till Hjärtlös.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Monica Pettersson den 27 oktober 2019