Unga tipsar unga

Har du läst eller lyssnat på en bra bok som du vill tipsa om? Skicka in ett tips så publicerar vi det här på Minabibliotek.

Skriv in ditt tips i formuläret. Beskriv boken, vad du själv tycker om den och varför andra skulle kunna gilla den. Som rubrik skriver du vad boken heter och författarens namn.

Glöm inte att skriva ditt eget namn och din epost eller mobilnummer. Vi lottar ut bokvinster bland er som tipsar. Fält med en liten stjärna* måste du fylla i för att kunna skicka ditt tips.

Puffbild: gstockstudio/Bigstock

Unga tipsar unga

 1. Papillon: Räddningens öar

  Av: Charrière, Henri Tipsat av: Ville

  Gillar du Robinson Crusoe kommer du älska den här boken, där Henri ʺPapillonʺ Charrière berättar sin egen livshistoria. Målande beskrivningar och konstant spänning gör det omöjligt att lägga ifrån sig den här välskrivna och underhållande boken.

 2. Detroit: become human

  Tipsat av: Erik

  Dina val gör skillnad i det här story-baserade spelet som utspelar sig i ett framtida Detroit.

 3. Den unga eliten

  Av: Lu, Marie Tipsat av: Elias Sundström

  Den unga tjejen Adelina lyckades överleva den hemska blodfebern som länge plågade landet. Men det fick några hemska och onaturliga konsekvenser.

 4. Huset mittemot

  Av: Haridi, Alex Tipsat av: Elias Sundström

  Joel och hans kompis bryter sig in i ödehuset där Jonathan Andersson hängde sig för många år sedan. Det är kanske inte det smartaste de har gjort. Visst är det tomt?

Visa fler