Skicka in boktips

Har du läst eller lyssnat på en bra bok som du vill tipsa om? Skicka in ett tips så publicerar vi det här på Minabiblioteks sida för ungdomar.

Skriv in ditt tips i formuläret. Beskriv boken, vad du själv tycker om den och varför andra skulle kunna gilla den. Som rubrik skriver du vad boken heter och författarens namn.

Glöm inte att skriva ditt eget namn och din epost eller mobilnummer. Vi lottar ut bokvinster bland er som tipsar. Fält med en liten stjärna* måste du fylla i för att kunna skicka ditt tips.

Puffbild: gstockstudio/Bigstock

Unga tipsar unga

 1. Enklav

  Av: Aguirre, Ann Tipsat av: Ebba S

  Spadertvå skickas upp till ytan med sin partner Tålig när hon försöker rädda en vän. Enklav är en bok för alla som älskar dystopier.

 2. Star wars: Death troopers

  Av: Schreiber, Joe Tipsat av: Alexander Jakobsson

  Star wars: Death troopers är en blandning av skräck och Star wars-historia.

 3. Thrawn

  Av: Zahn, Timothy Tipsat av: Alexander Jakobsson

  Star wars: Thrawn handlar om Mitth'raw'nuruodo. Berättelsen utspelar sig före det som skildras i Thrawn-trilogin. Det handlar om hur Thrawn klättrar i rang inom imperiet.

 4. Stulna år (Girl, interrupted)

  Av: Kaysen, Susanna Tipsat av: Ava

  Vår praoelev från hösten 2021 tipsar om en självbiografisk berättelse som beskriver många jobbiga händelser. För dig som är lite äldre, men inget för dig som är lättpåverkad eller lätt-triggad.

Visa fler