Underverkligheten

En väldigt intressant faktabok, om undren i verkligheten. Följ med på upptäcktsfärd från fikastund till atomer, från köpcentrum till svarta hål. Lätt att läsa, med fina roliga bilder.

Underverkligheten är en väldigt intressant faktabok som skiljer sig från mängden. Istället för att vara späckad med faktarutor och noggranna illustrationer är den lätt att läsa och sätter verkligen igång din fantasi.

Stort och smått

Inget är för smått eller stort i den här boken. En vanlig fikastund kan plötsligt skicka dig på en resa till atomernas värld. Ett besök till det lokala köpcentrumet öppnar upp universums alla svarta hål.

Språket är jordnära och fint utan att krångla till det i onödan. Boken är som en samling noveller, korta berättelser, där lusten att upptäcka är viktigare än förklaringar. De tecknade bilderna är underbara, roliga och stämningsfulla.

En bok att läsa om och om igen

En bok att läsa själv för dig som är nyfiken på vad som finns under verkligheten, på naturvetenskap och fysik. Den funkar också som en fantasifull högläsningsbok för yngre barn.

Kan en faktabok vara mysig? Ja tydligen, det tycker i alla fall min son och jag. Den här boken kommer jag läsa om och om igen!

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Tobias Johansson den 6 december 2021