Underbara helvete

Abby har flyttat och börjat ett nytt liv, men efter ett tag blir det svårt för henne att hålla sitt förflutna hemligt.

Abby har flytt till Eastern University tillsammans med sin bästa vän för att börja ett nytt liv och lämna sitt mörka förflutna bakom sig. Planen är att hon ska vara en duktig flicka hädanefter, men Travis sätter käppar i hjulet.

Travis är allt som den nya Abby borde hålla sig undan ifrån. Travis slåss för pengar på illegala slagsmålsklubbar på campus, är alltid omgiven av beundrande tjejer och har ett humör som kan skifta i en handvändning. Men Abby och Travis dras till varandra och inleder en vänskap som slår omgivningen med häpnad.

Trots allt hennes motstånd så märker Abby att det blir allt svårare att se Travis som bara en vän. Särskilt då hon upptäcker att han inte bara har dåliga sidor. Vänskapen ställs på sin spets då Travis föreslår ett vad och om han vinner så måste Abby bo i hans lägenhet i en månad. Samtidigt börjar Abbys förflutna att komma allt närmare.

En spännande kärlekshistoria som är svår att lägga ifrån sig. Passar för unga vuxna och vuxna som gillar kärlek, spänning och står ut med lite våld.

 

Litteratur i universitetsmiljö

Skrivet av: Anna Sahlén

Bland elevhem, föreläsningssalar och rader av biblioteksböcker utspelar sig många berättelser. Universitetsmiljön har inspirerat till flera läsvärda romaner. Här är några:

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Andrea Ejelöv den 14 oktober 2014