Två e-lån per vecka

Biblioteken ökar nu möjligheten att låna e-böcker och e-ljudböcker, samt strömma film.

Nu kan du låna två e-böcker eller e-ljudböcker i veckan istället för bara en. Dessutom utökas budgeten för e-film. Det innebär att fler personer per vecka kommer att kunna låna e-film.

1. Låna e-medier

Om du har ett bibliotekskort hos oss kan du låna e-böcker, e-ljudböcker och strömmande film. Du kan göra två e-boks- eller e-ljudbokslån var sjunde dag och du kan låna en strömmande film per vecka.

2. E-böcker

Leta efter e-böcker och få tips, se topplistor och listor på nya e-böcker. Söker du en speciell titel eller författare, använd sökfältet.

3. Låna e-ljudböcker

E-ljudböcker är böcker som du lyssnar på strömmande eller nedladdade i din mobil, surfplatta eller dator. Du kan låna två e-ljudböcker eller e-böcker var sjunde dag. Lånetiden är 28 dagar.

4. E-ljudböcker

Leta efter e-ljudböcker och få tips, se topplistor och listor på nya e-ljudböcker. Söker du en speciell titel eller författare, använd sökfältet.

den 3 juni 2020