The zombie survival guide

De odöda återvänder från sina gravar för att hitta dig, de vet allt de behöver veta om dig men du vet ingenting om dem.

Läs Zombie Survival Guide och ta reda på vilka de är, hur man överlever en Zombie Apocalypse och hur man ska försvara sig mot de odöda.
 
Max Brooks, zombiebokmästarens, första bok är en guidebok som berättar om hur man ska överleva när DE kommer. Bland annat svarar boken på följande frågor:

Vad är zombie? Var kommer de ifrån? Vad är det bästa sättet att döda en zombie på? Vad ska man packa när man ska fly? Hur bygger man om sitt hem för försvar mot de odöda? Hur märker man en zombieinvasion innan alla andra gör det? och tusentals andra frågor man behöver veta svaren på innan invasionen slår till.
 
Boken är väldigt rik på detaljer, alla aspekter av zombiefysiologi, överlevnad i de odödas värld, val av vapen och utrustning. Man berättar om flera attacker som har hänt under de sista 2 000 åren och vilka konsekvenser de har fått i nutiden.
 
Jag tycker att alla böcker som Max Brooks har skrivit är väldigt bra (Zombie Survival Guide och uppföljaren World War Z). De är skrivna med tanke på detaljer och passar in i verkligheten fast det de berättar inte är så sant.
 

 

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Zhenya den 17 augusti 2009