The Raven boys

Blues liv blir fyllt av äventyr och osäkerhet när hon möter The Raven boys. Läs en rolig, spännande, magifylld och annorlunda bok, med många underliga händelser.

Många kvinnor i Blues familj är synska. Ända sedan hon var liten har Blue fått höra från dem att hon kommer vara orsaken till sin älskades död. Men Blue har aldrig sett det som ett problem. Tills nu.

Nu har hennes liv förändrats helt och hon är plötsligt indragen i The Raven boys underliga och olycksbådande värld. Nu är Blue inte säker på någonting längre.

En speciell bok

The Raven boys är en underlig och unik bok, på ett bra sätt. Mycket speciell, jag har inte läst något liknande. Berättelsen kan stundtals vara lite förvirrande men det går ihop till slut. Boken har fått en särskild plats i mitt hjärta.

Mest njöt jag av karaktärerna, jag älskade varenda en. De är komplexa, roliga och bara underbara. Storyn var också intressant men lite komplicerad ibland.

Ifall du gillar spännande böcker med en blandning av kärlek, intressant story och roliga karaktärer passar den här dig. Det är mycket humor men mest allvarliga, sorgliga stunder i boken. Gott och blandat.

Läs också

  1. Ordbrodösen

    Av: Arvidsson, Anna Tipsat av: Anna Sahlén

    Spännande läsning om en hemlig kraft som ärvts mellan kvinnor i generationer.

  2. Neverworld wake

    Av: Pessl, Marisha Tipsat av: Anna Sahlén

    Spännande thriller i flera lager. I ett mellanrum mellan livet och döden tvingas fem forna vänner enas kring en omöjlig fråga och söka svaren på en mörk gåta.