Talking as fast as I can

Rolig och rapp självbiografi om vägen till Gilmore girls, drömrollen som Lorelai och att hantera Hollywood och omgivningens förväntningar.

Lauren Graham spelade Lorelai Gilmore i sju år. I sin biografi Talking as fast as I can skriver hon både om tv-seriens ordinarie säsonger och dess återkomst 2016. 

Underhållande om högt och lågt

Precis som i tv-serien är Lauren Grahams ordflöde bubblande, träffande, underhållande och lyckas få in högt och lågt om vitt skilda ämnen utan att det känns konstigt. Hushållspapper, relationer och skrivtips har sitt existensberättigande sida vid sida.  

Hon skriver om sin uppväxt, vägen till skådespeleriet genom landsorter och den slitsamma tillvaron med provspelningar och extrajobb. Hon skriver också om Hollywood och dess krav, som Lauren Graham försöker möta med humor. Allvar och kontroversiella ämnen lyser med sin frånvaro. 

Till alla fans av Gilmore girls rekommenderar jag boken varmt, men även till dem som vill läsa en lättsam och underhållande bok inifrån den amerikanska nöjesindustrin. 

Boken på svenska

 1. Pratar så fort jag kan

  Undertitel: från Gilmore girls till Gilmore girls
  Av: Graham, Lauren
  Språk:
  Svenska
  Publiceringsår: 2017
  Klassifikation: Teater
  Finns som: Bok

Liknande tips

 1. Yes, please

  Av: Poehler, Amy Tipsat av: Anna Sahlén

  Genom mängder av personliga ankedoter och resonemang får vi lära känna den amerikanska komikern och skådespelaren Amy Poehler.

 2. Is everyone hanging out without me?

  Av: Kaling, Mindy Tipsat av: Anna Östman

  Manusförfattaren och tv-personligheten Mindy Kaling berör vitt skilda ämnen i den här biografiska essäsamlingen och hon gör det konsekvent med mycket humor och entusiasm.

 3. Bossypants

  Av: Fey, Tina Tipsat av: Anna Sahlén

  En läsvärd och underhållande självbiografi från en av USA:s lysande humorstjärnor.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Anna Sahlén den 13 februari 2018