Värd att döda

Ted och Lily möts av en slump vid en bar i väntan på ett flyg. Ted berättar att han sett sin fru vara otrogen och att han skulle vilja döda henne. Lily erbjuder sig att hjälpa till.

Ted och hans fru Miranda håller på att bygga ett påkostat sommarhus vid Maines kust. Men när Ted en dag kommer dit ser han sin fru vara otrogen.

Nya vändningar

En vecka senare möter han av en slump Lily i en flygplatsbar. Han nämner i förbifarten att hans fru varit otrogen och att tanken föresvävat honom att döda henne. Han förvånas av att Lily uppmuntrar honom.

Det är upptakten på en spännande deckare, där läsaren inte kan vara säker på någonting utom att de flesta har något att dölja. Historien berättas ur olika perspektiv i varje kapitel, vilket får handlingen att hela tiden ta nya vändningar. 

Perfekt läsning för dig som gillar att bli överraskad och inte veta vem som är att lita på eller hur det ska gå förrän på sista sidan. 

Fler tips

  1. Gone girl

    Av: Flynn, Gillian Tipsat av: Anna Östman

    Amy är borta. Hennes make Nick kommer hem till en öppen ytterdörr och ett slagfält i vardagsrummet. Deras förhållande har varit dåligt den sista tiden, men Nick skulle aldrig skada sin fru på något sätt. Säger han.

  2. The girl on the train

    Av: Hawkins, Paula Tipsat av: Anna Sahlén

    Rachel kan inte låta bli att titta på radhusen som tåget passerar på sin väg in till London.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Anna Sahlén den 16 maj 2018