Spökskrivaren

Casper är sur. Höstlov i släkttorpet, det kommer bli den tråkigaste veckan någonsin. Snart ska han upptäcka hur fel han har.

Caspers pappa är deckarförfattare. Han har planerat att de ska fara till släktens torp under höstlovet, eftersom han vill få lite lugn och ro när han ska skriva sin nya bok. Regnet öser ner och Casper är sur.

Vad ska han göra en hel höstlovsvecka i ett gammalt torp mitt ute i skogen, där det dessutom inte finns något internet? Där händer det ju aldrig någonting så här års. Den här veckan kommer bli den tråkigaste i hans liv.

Men Casper har fel. Riktigt fel. Han träffar Klara och hela livet vänds upp och ner. Kanske är det till och med på grund av henne som Casper inte inser att något hemskt är på väg att hända.

Jag gillade Spökskrivaren eftersom den var spännande, rolig, lätt att känna igen sig i, smart uttänkt och för att den hade väldigt bra personbeskrivningar! Jag tror att nästan alla som gillar spänning och är 9+ skulle gilla den här boken. Till och med min kompis som inte läser så mycket kunde inte sluta läsa den!

Läs om fler höstlov

  1. Hjärta av damm

    Av: Angerborn, Ingelin Tipsat av: Annika Edlund

    Det är höstlov och Bella går en teaterkurs. Ledarna och de andra i gruppen är schyssta, men det händer konstiga saker i den gamla teatern. Och nu ska de snart ha fest och sova över.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Lina Westermark den 28 januari 2019