Smartare löpning

Petra Månström ger tips på hur du kan variera din löpträning och förbereda dig inför lopp.

Smartare löpning är en snabbläst inspirationsbok om löpning, som framförallt riktar sig till dig som nyss har börjat springa eller till dig som vill börja träna mer målinriktat. Boken består av 100 korta tips om allt ifrån vinterlöpning och tekniktips till formtoppning och återhämtning.

Att känna sig som en löpare

Det som är speciellt med just den här boken om löpning är Petra Månströms fokus på att alla som springer också ska kunna och våga kalla sig för löpare, oavsett ambitionsnivå. Hon blev själv en löpare relativt sent i livet och fokuserar mer på att ha en bra känsla när hon springer än på att försöka hålla ett visst tempo. Det är en ganska befriande läsning i träningssammanhang.

Våra texter

  1. Naturkraft

    Tips Av: Kvist, Miranda Tipsat av: Jenny Sandells

    Miranda Kvist var innebandymålvakten som låtsades stretcha för att slippa ta ett enda löpsteg på träningen. Idag njuter hon av att springa ultralopp i bergen och driver ett företag för löpträning och upplevelselöpning.

  2. Jag joggar, alltså lyssnar jag

    Artikel Skrivet av: Annika Edlund

    "Det var ljuvligt att springa med en mjuk berättarröst i öronen." Det bästa med joggning är att du kan springa och läsa samtidigt, skriver Annika Edlund i sin krönika.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Jenny Sandells den 26 november 2018