Saker vi inte säger

I ett Magdalenkloster på Irland dit gravida och ogifta kvinnor skickades för att föda på 1950-talet möter vi Dilly, en ung kvinna som straffas hårt för sina synder.

Abbey Andersson är nöjd med sitt liv i San Fransisco. Visserligen har hon blivit dumpad av sin pojkvän men hon har fantastiska vänner och ett arbete som hon trivs med.

Ett oväntat arv

När hon blir kontaktad av advokaten Ryan Gilligan ställs livet på ända. Hon får veta att hennes mamma är adopterad och att hon har släktingar på Irland. Hennes morfar vill nu träffa henne eftersom hennes mamma inte kan åka.

Samma dag som hon träffar sin morfar dör han och i sitt testamente har han lämnat sitt hus till Abbey och hennes mamma. Nu hamnar hon i en arvstvist med sin mammas halvsyskon och hon ställs inför ett svårt val. Vad är rätt och vad är fel?

Jag tyckte att det här var en bra underhållningsroman. Den engagerade mig och jag var bara tvungen att fortsätta att läsa; hur ska det gå för Abbey? Det finns antydan till romantik i boken, men det är inte romantiken som är i fokus.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Aina Gustavsson den 31 mars 2015