Redwall

Den här boken har allt! Första boken om Redwall, Cluny Gisslaren, innehåller spänning, vänskap, svek, krig, kärlek och mod.

När Cluny Gisslaren och hans råttarmé kommer till Mossblomma har de ett mål, att ta över Redwalls kloster. Men de stöter på oväntat motstånd från invånarna i Mossblomma.

En lång kamp

Framför allt är det en ung mus, Matthias, som ger sig ut på jakt efter klostrets skyddshelgon, Martin Krigares, förlorade svärd. Med hjälp av sina vänner på klostret och djuren från Mossblomma börjar kampen om framtiden.

Redwall - Cluny Gisslaren är en bok som innehåller allt. Kärlek, vänskap, krig, mod, svek, humor, sorg och mysterium. Man kan ömsom gråta eller skratta med de färgstarka karaktärerna under deras äventyr.

Den passar såväl ungdom som vuxen eftersom alla kan dras med in i kampen om Redwall och mysteriet kring Martin Krigares svärd. Boken är bra för att det inte är en gulligull-bok bara för att det är djur.

Redwall - Cluny Gisslaren är första delen i en serie. Boken passar dig som gillar spänning och inte är alltför känslig. Det här är ingen barnbok, passar för dig som är 14+.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Andrea Ejelöv den 22 oktober 2010