Paris for one

Den inte så äventyrliga Nell befinner sig plötsligt ensam i Paris i denna lättlästa berättelse, fylld av dramatik och känsla.

Nell är 26 år och har aldrig varit till Paris. Men nu ska det ske, hon och hennes pojkvän ska åka på en weekend-resa till Paris. Men när det är dags för avfärd dyker pojkvännen inte upp.

En strapatsrik helg

Nell hamnar ensam i Paris. Hotellet har dubbelbokat så hon tvingas dela rum med en mycket otrevlig amerikanska. Nell längtar bara hem, men det visar sig att hennes returbiljett inte går att byta utan en avsevärd kostnad så Nell måste stanna i Paris över helgen.

Som tur är checkar amerikanskan ut efter första natten, men råkar lämna två biljetter till en mycket populär utställning. När Nell står i kön träffar hon Fabian, en trevlig fransman med författarambitioner. Kan detta möte leda till att Nell får uppleva den mest äventyrsfulla helgen i sitt liv?

Jag har aldrig läst något av Jojo Moyes tidigare men nu förstår jag varför hon är så populär. På 93 sidor lyckas hon skapa en engagerande berättelse, full av dramatik och känsla. Det är en bra bok för den som vill träna på att läsa engelska och inte vill ha en så tjock bok. Men det är också en snabbläst berättelse för alla Jojo Moyes-fans.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Aina Gustavsson den 30 juni 2016