Nattens cirkus

Det är ingen vanlig cirkus som kommer på besök. Cirkusen reser oannonserad från plats till plats och öppnar när mörkret faller. Lika plötsligt som den dyker upp, försvinner den sedan utan spår.

En magisk plats...
På cirkusen möts du inte av clowner, elefanter och hästkonster, ingen världens starkaste man. Det är en hemlighetsfull cirkus med magiska rum för drömmar, med labyrinter av moln att gå vilse i, glittrande isträdgårdar, duvor, eld och illusionister. Det är Le Cirque des Rêves, drömmarnas cirkus som bjuder besökarna på något de aldrig upplevt förut och efter ett besök vill de komma tillbaka natt efter natt. 

… och en tävlingsarena
Men det besökarna inte vet är att samtidigt som cirkusen är igång pågår det en tävling mellan två magiker, Marco och Celia som båda tränats sedan barnsben för att bräcka varandra med sina illusionskrafter. Bara en handfull människor i hela världen vet sanningen, att det är Celia och Marco som driver cirkusen med hjälp av magi och ren viljekraft och att de befinner sig i en tävling mot varandra, en kamp som inte går att vinna utan att samtidigt förlora. 

Nattens cirkus är en bländande och förtrollande berättelse, en fin kärlekshistoria att läsa långsamt och en spännande saga att dyka in i.