Morgonen hon försvann

En dag kommer Tims dotter inte hem från jobbet och när han åker dit visar det sig att hon aldrig jobbat där. Var har hon tillbringat hela dagarna och var är hon nu?

En dag kommer inte Tim Blakes dotter hem från sin sommarjobb på ett hotell och när Tim åker dit och frågar efter henne har de aldrig hört talas om henne. Hon är spårlöst försvunnen och polisen verkar inte bry sig nämnvärt. Tims värld faller samman och dagarna börjar kretsa kring att försöka hitta dottern till varje pris.

Vem jagar vem?

Det är mycket som inte stämmer och han råkar ut för en massa konstiga saker vilket gör att polisen börjar misstänka Tim. Det blir en katt-och-råtta lek där man inte är säker på vem som jagar vem och vem som har rent mjöl i påsen.

Jag har läst de andra av hans böcker och gillar hans stil. Ingenting är vad det ser ut att vara och slutet är alltid en överraskning. Den här var lite segare än de andra men efter mitten kommer den igång rejält och tar sig ordentligt på slutet. Det blir mycket spännande och intressant.

Utan ett ord

Av: Barclay, Linwood Tipsat av: Ingrid Magnusson

Cynthia, 14 år, drabbar samman med sina föräldrar och smäller igen dörren till sitt rum. När Cynthia kommer ut morgonen därpå beredd att åter konfrontera sina föräldrar och sin bror Todd vid frukostbordet, är huset tomt. Hennes familj har försvunnit.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Helen Forsberg den 26 juni 2013