Mitt perfekta liv

En bra, lång bok om Macy och hennes sommarlov.

Mitt perfekta liv handlar om en tjej som heter Macy. Macy har en pojkvän som heter Jason, som ska resa iväg i åtta veckor. Macy ska sommarjobba i biblioteket i sommar.

Macys mamma, som är arkitekt, visar upp planritningar som hon har ritat för ett nytt område, kallat Wildflower Ridge. De har visningen i deras eget hus. Förut jobbade Macys mamma med Macys pappa, men det var innan han dog.

Dagen då visningen är kommer det en cateringfirma som Macys mamma har anlitat. En kille som jobbar där heter Wes. Macy hjälper cateringfirman och plötsligt får hon ett sommarjobb där. Det är då Macy inser något om Wes.

Boken är bra för att det är en lång kapitelbok. Jag gillar den för berättelsen. Det var framsidan som lockade mig att läsa den. Jag tror att de som är 10-13 år skulle gilla boken.

Mycket mer än så

Av: Dessen, Sarah Tipsat av: Jon-Isac Svanefjord

Auden är 17 år och bor med sin mamma i en liten stad i USA. Auden är den perfekta dottern. Hon studerar hårt, ställer inte till med några problem och håller sig borta från det vilda sociala liv som är så vanligt i den åldern.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Chrysella Marlyn den 15 januari 2015