Mirakel

Rakel Asp är med i den kristna kören "Ten sing". Hon sjunger så bra att hon blir upptäckt och headhuntad till tävlingen Idol. Mirakel är en lättläst, romantisk och ärlig bok om en succékarriär och om framgångens pris.

Av: Nedregård, Renate
Språk: Svenska
Publiceringsår: 2011
Låna

Rakel som inte alls ville vara med i Idol har plötsligt kommit ända till finalen. En enig domarkår hyllar henne som ett mirakelfynd. Plötsligt är hon Idol-Rakel, Mirakel, med hela landet.

Tvära kast

Från att ha varit en vanlig småstadstjej som sjunger i en vanlig ungdomskör blir hon stjärna. En ungdomspopstjärna som reser världen runt för att sjunga på konserter, för att göra intervjuer, för att bo på hotell, gå på partyn och ha kul.

Rakel har en blogg där hon skriver till sina fans. Hon lämnar allt det vanliga bakom sig. Så händer något och hon blir ställd inför rätta. Det kommer ut och det blir rubriker. Men kanske har Rakel en chans att reparera skadan, att göra allt gott och få återförenas med sin gamla ungdomskör "Ten sing".

Vi får följa Rakels våndor, hennes lycka, hennes snabba väg till framgång och baksidan med det. Det är en trovärdig, spännande och härlig bok. Man oroar sig, man vrider sig i läsningen, man skyndar på för att få veta hur det ska sluta.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Annika Edlund den 31 juli 2012