Jag hatar att träna

En träningsbok för dig som upplever att du inte passar in på gymmet.

De flesta av oss vill träna någorlunda regelbundet, men ofta prioriterar vi annorlunda på grund av tidsbrist eller ren lathet. I många träningsböcker skrivna av personliga tränare finns inte denna förståelse för att vardagen kommer emellan ens vilja och den faktiska handlingen.

Det speciella med Brita Zackaris bok Jag hatar att träna är att hon inte i huvudsak jobbar med träning och att hon ärligt erkänner att hon hatar att träna, men att hon gör det ändå. Detta resulterar i en personligt skriven och väldigt annorlunda träningsbok.

Bli en träningsperson

Boken vänder sig till dig som känner dig obekväm bland alla vikter och maskiner på gymmet eller som inte har hittat en träningsform som faktiskt blir av än. Om du känner igen dig i denna beskrivning så rekommenderar jag bokens träningsprogram, "så går du från noll till att vara en träningsperson på sex veckor". Men det finns även tips på enskilda styrke- och konditionsövningar som du kan göra hemma.

Fler tips

  1. Stark som en björn, snabb som en örn

    Av: Zackari Wahlström, Kalle Tipsat av: Anna Östman

    Ett gäng kapitel om olika träningsrelaterade situationer du kan hamna i och berättelser om de vedermödor som författaren själv har utsatt sig för.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Jenny Sandells den 2 januari 2018