Jack

Första gången Jack ser Freja håller allt på att gå åt pipsvängen. Han sitter i en spårvagn, hon har snavat på spåren. Eller har hon lagt sig där? När Freja flyr från platsen möts deras blickar.

Av: Lindström, Christina
Språk: Svenska
Publiceringsår: 2016
Låna

Nästa gång ses de på en fest, i ett badkar. Då borde Jack ha berättat. Halat fram listan på allt ruttet han har gjort. Inget kan göras ogjort. Ingenting.

Freja lever fullt ut. Vill känna blodet pumpa i ådrorna. Inte spice eller så men lite ramla på rälsen, lite balansera på broräcken. On the edge, så att livet känns.

Jack har levt ganska tufft och inte varit snäll alla gånger. Han har varit klassens kung, och varit med i Nordiskt motstånd. Fått alla tjejer han velat ha, snygg och cool. Freja är inte den typ av tjej Jack skulle ha tittat åt tidigare.

Nu blir de ett par. Jack är kär som aldrig förr, det här är på riktigt. Pirr hela tiden. Han sover över hos Freja. Frukost med familjen känns obekvämt men Jack vill ändå säga hej innan han sticker hem. Då sprider sig iskylan i köket.

Jack är en reality-rysare, en kärlekshistoria med grymma förhinder. En bok att sträckläsa, att småfnissa och storgråta till. Christina Lindström har skrivit en väldigt bra kärleksthriller.

Läs också

  1. Hälsningar från havets botten

    Av: Lindström, Christina Tipsat av: Annika Edlund

    När Fille börjar gymnasiet kommer Hanna in i hans liv igen efter sex år. Förälskelsen är ljuvlig och varm, svår och underbar. Tillsammans hittar de också sätt att hantera det tunga och svåra i sina familjer.