Grisjakten

En av barnavdelningens roligaste böcker! Läs Nells dagbok om när klassen åkte till en djurpark. Och vad bästisen Freddie tog med därifrån.

Det här är Nells dagbok. Hon har ingen hund, katt eller ens en mus. Det är för att mamma inte orkar, hon måste ju sköta om Nell, storebror Lucas och nya bäbisen.

Utflykt till en djurpark

När Nell och bästisen Freddie åker på utflykt med skolan träffar de en massa roliga djur. Roligast är grisarna. De är så roliga att Freddie gör något riktigt dumt.

I bussen på väg hem från djurparken öppnar han försiktigt sin ryggsäck och visar Nell. Då förstår hon att de ligger illa till.

Grisjakten är en riktigt rolig bok för dig som är mellan 6 och 9 år. Den är rolig för vuxna också, jag skrattade många gånger när jag läste den. Roligast är kanske hur Nell skriver i sin dagbok, och alla roliga teckningar. Ibland blir det också ganska spännande, men det löser sig som tur är.

Läs också

  1. En mördarkatts dagbok

    Av: Fine, Anne Tipsat av: Annika Edlund

    En rolig bok om Tuffy. Han är älskad katt i familjen, men också en riktigt mordisk typ. Perfekt bok för dig som kommit igång med läsningen.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Tommy Bildström den 11 september 2020