Ensamma hjärtan och hemlösa hundar

En riktig feelgood-roman om att få en andra chans i livet, om lojalitet och villkorslös kärlek.

Rachel är i 40-årsåldern och har under en vecka både förlorat sitt jobb och sin chicka Londonlägenhet. Dessutom har hon fått vetskap om att hennes älskare har varit på kärlekssemester med sin fru. Deras äktenskap var tydligen inte så dött som han påstått. Rachel känner att hon slösat 10 år av sitt liv på en man som hon aldrig skulle få.

Hittar ett nytt sammanhang

Hon känner sig riktigt deprimerad, men i samma veva får hon veta att hon ärvt sin mosters tillgångar – ett hus på landet och ett hem för hemlösa hundar.
Rachel skickar ett brev till älskarens fru där hon meddelar var de kan hämta mannens kläder, tandborste och andra tillhörigheter som han lämnat kvar hos henne, och sedan flyttar hon till sitt nya hus ute på landet.

Allteftersom tiden går förlikar hon sig med sin nya livssituation och blir alltmer engagerad i arbetet med att finna nya ägare till sina hundar. Till sin hjälp har hon flera godhjärtade människor, bland annat den råbarkade veterinären George, som gärna rycker in vid behov. Under hundpromenaderna knyts nya starka band, inte bara mellan människor och hundar.

Detta är en riktig feelgood-roman om att få en andra chans i livet, om lojalitet och villkorslös kärlek.

En fransk curry

Av: Morais, Richard C Tipsat av: Malin Felth Paré

En indisk familj hamnar på den franska landsbygden och startar en restaurang, granne med en gourmetkrog.

Vaclav & Lena

Av: Tanner, Haley Tipsat av: Malin Felth Paré

Två barn blir nära vänner. De planerar sin gemensamma framtid tills en av dem försvinner spårlöst. En uppväxtskildring som är en känslomässig berg och dal-bana.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Catarina Henfridsson den 14 februari 2015