En annan tid, ett annat liv

Vad har mordet på en statlig tjänsteman att göra med ett terrorattentat flera år tidigare? Det är frågan Lars Martin Johansson ställer sig när han tillträder som ny chef för säkerhetspolisen.

Kriminalinspektörerna Jarnebring och Holt utreder ett mystiskt mord på en statlig tjänsteman. Ingen verkar ha sett eller hört något förutom en äldre granne som säger att hon hörde skrik från lägenheten. När de undersöker vidare hittar de nästan inget som visar hur mordoffret var som person och i brist på bevis läggs undersökningen ner.

Den saknade pusselbiten

Många år senare, precis innan brottsutredningen ska arkiveras för gott får den nytillträdda chefen för säkerhetspolisen, Lars Martin Johansson, ett tips. Ett tips som kan vara pusselbiten som fattades för att lösa gåtan.

En annan tid, ett annat liv är verkligen en spännande deckare som är svår att lägga ifrån sig. Leif G. W. Persson har lyckats skriva den på ett sätt som håller läsaren kvar vid boken och får dig att längta till nästa gång du har tillfälle att fortsätta läsa den.

Läs också

  1. Kvinnan på tåget

    Av: Hawkins, Paula Tipsat av: Linnéa Gullbrandsson

    Paula Hawkins spännande debutroman är en riktig bladvändare, skriven på ett fint och detaljerat sätt så att man genast vill veta vad som står på nästa sida.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Albin Norman den 23 maj 2017