Take away från barnavdelningen

Du kan få hjälp att plocka ihop en påse med barnböcker, både som privatperson och på förskola. Hämta på flera bibliotek i Umeå kommun och på biblioteksbussen.

Ikon med hand och bokhög på blå bakgrund Originalbilder av Hilch/Bigstock

Du som vill låna bilderböcker och andra barnböcker kan få hjälp med det. Vill du inte själv gå runt och välja kan vi på Umeå stadsbibliotek, Ålidhemsbiblioteket, Biblioteksbussen, Ersbodabiblioteket, Mariehemsbiblioteket, Sävarbiblioteket och Umedalens bibliotek hjälpa dig om du fyller i det här formuläret.

Vill du låna från något av de andra biblioteken, kontakta det biblioteket direkt.

Vi hjälper också gärna dig som vill låna till en förskola.

Välj bibliotek att hämta på

Fyll i vad du vill låna i formuläret och var du vill hämta. Vi meddelar dig när böckerna är klara att hämta. Glöm inte att ta med bibliotekskort eller legitimation. Du som hämtar på stadsbiblioteket kan göra det i disken på barnavdelningen, plan 4.

Vill du låna en speciell bok, gör du som vanligt; reserverar den via ditt konto här på Minabibliotek.se.

Fyll i din beställning

Typ av böcker:
Teman:

1. Låna

Läs om hur du lånar en bok, lånar om, ställer dig i kö och vilka regler som gäller när du gör allt detta.