Take away från barnavdelningen

På flera bibliotek i Umeå kommun, och på biblioteksbussen, kan du få hjälp att plocka ihop en påse med barnböcker. Fyll i formuläret så hör vi av oss när du kan hämta den. Även förskolor får gärna beställa en bokpåse.

Bilderböcker och pekböcker står skyltade i en hylla. Foto: Umeå stadsbibliotek

Du som brukar låna bilderböcker och andra barnböcker kan nu få hjälp med det. Vill du inte själv gå runt och välja kan vi på Umeå stadsbibliotek, Ålidhemsbiblioteket, Biblioteksbussen, Ersbodabiblioteket, Sävarbiblioteket och Umedalens bibliotek hjälpa dig om du fyller i det här formuläret. Vill du låna från något av de andra biblioteken, kontakta ditt bibliotek.

Vi hjälper också gärna dig som vill låna till en förskola.

Välj bibliotek att hämta på

Fyll i vad du vill låna i formuläret, och var du vill hämta. Vi meddelar dig när böckerna är utlånade och klara att hämta. Glöm inte att ta med bibliotekskort eller legitimation. Ska du hämta på stadsbiblioteket går du till informationsdisken på barnavdelningen, plan 4.

Vill du låna en speciell bok, gör du som vanligt - reserverar den via ditt konto här på Minabibliotek.se.

Fyll i din beställning

Typ av böcker:
Teman:
    Om du inte vill fylla i formuläret kan du ringa till Umeå stadsbibliotek, telefonnummer 090-16 33 00, på vardagar klockan 10-15.

Bildpuff: Umeå stadsbibliotek

1. Låna

Läs om hur du lånar en bok, lånar om, ställer dig i kö och vilka regler som gäller när du gör allt detta.