Take away från barnavdelningen

På Umeå stadsbibliotek och Ålidhemsbiblioteket kan du få hjälp att plocka ihop en påse med barnböcker. Fyll i formuläret så hör vi av oss när bokpåsen är klar att hämta. Även förskolor får gärna beställa en bokpåse.

Bilderböcker med jultema står i hyllor under en skylt med texten julläsning. Foto: Åsa Zetterström

Du som brukar låna och läsa bilderböcker och andra barnböcker kan få hjälp av oss som jobbar på Umeå stadsbibliotek och Ålidhemsbiblioteket. Om du inte själv vill gå runt och välja böcker, plockar vi ihop en påse med böcker åt dig. Det gäller även för förskolor.

Välj bibliotek att hämta på

Fyll i vad du vill låna i det här formuläret. Vi meddelar dig när påsen är klar att hämta. Då finns den i informationsdisken på barnavdelningen, plan 4 i Väven, utlånad och klar. Eller i informationsdisken på Ålidhemsbiblioteket, för dig som vill hämta där.

Vill du istället låna en speciell bok, gör du som vanligt - reservera den via ditt konto här på Minabibliotek.se.

Fyll i din beställning

Barnets/barnens ålder:
Typ av böcker:
Teman:
    Om du inte vill fylla i formuläret kan du ringa oss på telefon 090-16 33 00, på vardagar klockan 10-15.

Bildpuff: Minabibliotek.se

1. Låna

Läs om hur du lånar en bok, lånar om, ställer dig i kö och vilka regler som gäller när du gör allt detta.