Stängda grupprum och glesare möblering

Grupprummen på Umeå stadsbibliotek är stängda för besökare och det finns färre sittplatser än vanligt i övriga biblioteket.

Överkryssat bord med stolar och dörr Originalbilder av: Ylivdesign/Big stocker/Bigstock

För att minska risken för smittspridning och för att göra det lättare för dig som besöker Umeå stadsbibliotek att hålla avstånd till andra personer, har vi möblerat lite glesare.

Låt möblerna stå där de står

Av samma anledning vill vi inte att du som besökare flyttar på möblerna. Stadsbibliotekets grupprum är tills vidare avstängda.

Om du har någon fråga om det här eller något annat får du gärna kontakta oss.

Kontakta biblioteket

1. Biblioteken och coronaviruset

Skrivet av: Anna Sahlén

Biblioteken håller öppet men kolla gärna öppettiderna här på webbplatsen. Är du sjuk, välj att besöka oss en annan dag.

den 3 september 2020