Sommartipsrunda

Gå vår sommartipsrunda i Holmsund, till och med 28 augusti, och vinn böcker!

pixabay.com

Svara på de tio frågorna samt utslagsfrågan för att vara med och tävla om böcker! Temat för frågorna är böcker med anknytning till djur och natur. Frågorna är mest tänkta för vuxna, men hela familjen kan förstås hänga med och hjälpas åt!

Du lämnar in dina svar digitalt genom att scanna qr-koden som finns på de uppsatta tipsfrågorna.

Vill du hellre lämna svaren på papper finns tipskuponger i en brevlåda vid starten. Du lämnar svaren på Holmsunds bibliotek, eller i bibliotekets postlåda om biblioteket är stängt. Postlådan finns vid Trions lastkaj.

Tipsrundan följer 0.7-kilometersspåret i Bränte friluftsområde i Holmsund. Start och mål vid friluftsområdets parkering nära korsningen mellan Bräntevägen och Krokvägen, se större karta.

Tipsrundan pågår till och med söndag 28 augusti.

Karta över tipsrundan vid Bränte friluftsområde i Holmsund Umeå kommun

den 18 juli 2022