Sommarboken: Djurbingo, glass och fototävling

Hela sommaren anordnar biblioteken i Vännäs ett djurbingo och en fototävling. Hämta din bingobrickan på biblioteket och börja leta! För dig som är 7-12 år.

Västra Götalandsregionens förvaltning för kulturutveckling

Djurbingo och glass

Under sommaren från och med 7 juni till 20 augusti kan du vara med på Vännäsbibliotekens djurbingo. Gå ut i naturen och se om du kan hitta djuren på bingobrickan. Om du får en bingorad kan du besöka ett av biblioteken under dess öppettider så får du en glass. Endast en glass per barn. 

Fototävling

Du fotar djuren och mejlar bilderna till sommarboken@vannas.se med ämnesraden: Sommarboken. I mejlet skriver du namn och telefonnummer. Din bild kommer vara med i ett bildspel på biblioteket och på kommunens hemsida, vannas.se. Du är också med i utlottningen av en bok.

Alla kan vara med på djurbingo och fototävling, ingen anmälan behövs. Hämta din bingobricka på Vännäs eller Vännäsby bibliotek

Viktigt att tänka på

Bra att ha med sig

Fånga inte djuren

Stör inte djuren

Gå inte in på någons tomt

Se upp i trafiken

Mobil, kamera och kikare

Fika och sällskap

Bok om djur och natur

Plastpåse till skräp

Sommarbokenkit

Om du vill ha sommarbokenkitet med armband, påse, bokmärke och pysselhäfte måste du anmäla dig. Anmälan är öppen 7 juni - 18 juni. För att anmäla dig kan du ringa eller mejla biblioteket. Det finns ett begränsat antal.

Kontakt Vännäs

E-post: biblioteket@vannas.se
Telefon: 0935-14180 

Kontakt Vännäsby

E-post: vannasby.bibliotek@vannas.se
Telefon: 0935-14190 

Målgrupp:

Ämnesord

den 28 maj 2021