Plan 2 på Umeå stadsbibliotek har öppnat igen

Nu är plan 2 på Umeå stadsbibliotek öppnat efter höstens reparationer. Välkomna att kika i hyllorna, låna eller bara vara.

Efter en omfattande vattenskada i somras har plan 2 varit stängt för besökare under hösten. Nu är reparationen äntligen färdig och vi välkomnar alla våra besökare igen.

Nu kan ni återigen hitta saker att låna på våra avdelningar Gör det själv, Mat och trädgård och Rötter. Det går även bra att hämta saker ur magasinet, använda datorer och släktforska, precis som tidigare.

En del böcker som flyttats från magasinet har ännu inte hunnit komma tillbaka, men det kommer att ske inom kort. Två datorplatser med höj- och sänkbara skrivbord kommer också att tillkomma.

1. Släktforskningens dag 2019

Datum lördag 19 januari 11:00 - 15:00
    Plats Umeå stadsbibliotek

Välkommen till Släktforskningens dag på Umeå stadsbibliotek, Rötter plan 2. Årets tema är Fotografiet och släktforskningen.

den 10 januari 2019