Info om corona: Vindelns bibliotek

Information angående förebyggande åtgärder mot smittspridning av corona-viruset på Vindelns bibliotek:

Jordglob med munskydd och coronavirus. Bild: Pixabay.com

• För att minska spridningen till riskgrupperna hänvisar vi förskolor och klassbesök till bokade tider mellan 08 11 måndag–fredag från och med 30 mars. Vindelns bibliotek är öppet för allmänheten under ordinarie öppettider. Även filialbiblioteken har öppet ordinarie tider.

• Besökare som inte vill använda bibliotekets huvudentré hänvisas till Meröppet-ingången via skolgården.

• Vindelns bibliotek ställer in alla publika arrangemang till och med den 31 maj.

• Personalen på Vindelns bibliotek är extra noga med sin handhygien och vistas inte i biblioteket vid minsta sjukdomssymtom. Vi uppmanar alla besökare att göra detsamma.

• Ytorna kring självbetjäningsautomaten, publika datorn och informationsdisken, samt dörrhandtag rengörs dagligen.

Uppdaterad information om biblioteken och coronaviruset hittar du genom att klicka här.

1. Biblioteken och coronaviruset

Skrivet av: Anna Sahlén

Biblioteken håller öppet men kolla gärna öppettiderna här på webbplatsen. Är du sjuk, välj att besöka oss en annan dag.