Golvbehandling i Väven

Golvbehandling pågår i Väven under vecka 19. Tillgången till Umeå stadsbibliotek och andra verksamheter påverkas av detta. Torsdag och fredag är stadsbiblioteket stängt.

En tecknad bild av en person med röda hängselbyxor som går med en golvslipningsmaskin framför sig. Bild: Skypics Studio, Bigstock

Måndag-onsdag, 10-12 maj, är stadsbibliotekets plan 4 stängt för besökare. Det går att låna medier från plan 4 via informationsdisken på plan 3 dessa dagar.

Plan 2 och 3 håller öppet som vanligt för återlämning och utlån.

Stängt för besök torsdag-fredag

Torsdag 13 maj är det Kristi himmelsfärdsdag. Då har Umeå stadsbibliotek och övrig kommunal verksamhet i Väven stängt.

Även fredag 14 maj har stadsbiblioteket och övrig kommunal verksamhet i Väven stängt för besök. Däremot kan du nå oss på telefon under fredagen, mellan klockan 10.00 och 15.00, på telefonnummer: 090-16 33 00.

Måndag 17 maj är verksamheterna öppna igen.

Golvvård i Bygg digitalverkstad

Bygg digitalverkstad på plan 3 kommer att vara stängd tisdag 11- måndag 17 maj. Under den tiden går det alltså inte att använda de bokningsbara datorerna i den lokalen.

Puffbild: Skypics Studio, Bigstock

1. Umeå stadsbibliotek

Umeå stadsbibliotek finns på plan 2-4 i Väven. Stadsbiblioteket har för närvarande begränsade öppettider och begränsad service på grund av rådande Corona-restriktioner. Biblioteket erbjuder inga studieplatser. Under rubriken Aktuell information hittar du alltid vad som gäller för närvarande.

den 4 maj 2021