Golvarbete på Umeå stadsbibliotek

Från och med onsdag 25 mars och åtminstone till mitten av april slipas och ytbehandlas vissa av stadsbibliotekets golv. Störande ljud och lukt, tillfällig flytt av informationsdiskar samt viss begränsning av service och tillgång till entréer kan förekomma.

En tecknad bild av en person med röda hängselbyxor som går med en golvslipningsmaskin framför sig. Bild: Skypics Studio, Bigstock

Utvalda golv slipas och lackas på Umeå stadsbibliotek. Störande ljud, störande lukter och andra olägenheter kan förekomma.

Var uppmärksamma på tillfälliga begränsningar och hänvisningar i och intill bibliotekets lokaler.

Tack för ert tålamod.

den 25 mars 2020