Boken kommer i Vindeln

Sitter du hemma, undviker offentliga miljöer, är sjuk, eller av annan anledning inte kan komma till Vindelns bibliotek? Vi fixar så att böckerna kommer till dig.

En påse med böcker Foto: Åza Sjöstam

Bor du utanför Vindelns tätort går det att få leverans via lantbrevbäring. I tätorten kan du få böckerna levererade hem till dörren, eller be någon du känner att hämta dem på biblioteket. Om du själv vill ta en promenad, men inte gå in i biblioteket, så kan vi ställa påsen utanför.

Kontakta biblioteket på telefon 0933-140 93, eller via mejl till huvudbiblioteket@vindeln.se och berätta för oss vad du skulle vilja låna. Vi kan också välja ut och sätta ihop en bokkasse till dig om du berättar vilken sorts böcker och vilken form du vill ha (tryckt bok, ljudbok, tidskrift, film).

Detta gäller tillsvidare under corona-pandemin.

Ta hand om er, önskar all personal på Vindelns bibliotek!