Bokcirklar för unga

Är du en booklover? Vill du träffa andra som också är det? Gå med i en bokcirkel på Umeå stadsbibliotek!

Blå bild med många bokomslag till ungdomsböcker. Texten: Är du en booklover? Vill du träffa andra som också är det? Gå med i en bokcirkel. Anmälan till höstens bokcirklar är öppen!

Unga biblioteket på stadsbiblioteket bjuder in till bokcirklar i höst. I våra bokcirklar väljer ni som deltar tillsammans vad ni vill läsa. Varje bokcirkel träffas ungefär en gång i månaden för att prata om läsningen, och fika tillsammans.

Det finns bokcirklar för dig som 13-15 år, 16-19 år och 20-25 år.

Anmälan och frågor

Anmäl dig till Klara Ferneman på Umeå stadsbibliotek. Du kan mejla till klara.ferneman@umea.se. Det går också bra att sms:a eller ringa 070-559 91 25. Skriv hur gammal du är och gärna något om vad du tycker om att läsa.

Välkommen!

Mer för unga

1. För unga

Biblioteken har böcker, ljudböcker, filmer och spel för dig som är tonåring. I olika format och på många språk. Arrangemang och utställningar hittar du också här.

den 31 augusti 2022