Biblioteket i Bjurholm är stängt

Vi i Bjurholm gör som på många andra håll i Sverige, stänger biblioteket för att hindra smittspridning. Det är stängt fram till i första hand 24 januari.

Bjurholms bibliotek och alla andra bibliotek i Umeåregionen stänger från och med 21 december och fram till i första hand 24 januari 2021.

Under den tiden kan du inte hämta ut dina böcker, reservera, eller komma in på biblioteket med din tagg.

Har ni lånade böcker hemma kommer de att förlängas till 31/1 och inga förseningasvgifter kommer att tas ut.

Läs mer om fler tillfälliga förändringar som gäller från och med idag och fram till i första hand 24 januari.

Vi uppmuntrar till att använda bibliotekens e-resurser under tiden. Det går att låna böcker och film, läsa tidningar och söka information här på via www.minabibliotek.se.

Personalen på biblioteket önskar er alla en God jul och ett Gott nytt år som blir ljusare på alla sätt.

1. Biblioteken är öppna med begränsningar

Skrivet av: Anna Sahlén

Sedan den 12 januari är det öppet på de flesta folkbiblioteken i vårt samarbete igen, men med vissa begränsningar och fortsatta restriktioner. Det går nu även att reservera böcker igen.

den 21 december 2020