Virtuell verklighet - stig in i en annan värld

Bigstock Arrangemang

Arrangemanget har redan varit

12 oktober tisdag 2021
15 oktober fredag 2021
2021-10-12 till 2021-10-15.
Plats Umeå stadsbibliotek
Kostnad: Fri entré
Information:

Begränsat antal platser. Gratis biljetter hämtas i kulturreceptionen. Först till kvarn!

Välkommen till Umeå stadsbibliotek och lär dig mer om virtuell verklighet. Vad det är för något och hur tekniken kan användas både till nytta och nöje.

Du får prova på att med särskilda glasögon och handkontroller besöka en plats, till exempel ett museum eller ett ställe du aldrig varit på, bestiga en bergstopp eller åka ut i rymden, att måla tredimensionellt eller spela spel.

Samma innehåll vid fyra tillfällen. Välj det datum som passar dig bäst.

Begränsat antal platser, gratis biljetter hämas i Kulturreceptionen, Väven plan 3 från och med 29 september. Max 2 biljetter per person.

Arrangeras i samarbete mellan Kultur för seniorer, Regionbibliotek Västerbotten, Stärkta bibliotek med stöd av Kulturrådet.