Vem är på teater?

13 september fredag 2019
29 februari lördag 2020
2019-09-13 till 2020-02-29.
Plats Ersbodabiblioteket (även på andra bibliotek)
Kostnad: Gratis, men biljett krävs. Passar barn 3-5 år.

Ögonblicksteatern ger Vem är på teater? En föreställning utifrån Stina Wirséns böcker.

I Vem är på teater? möter vi vännerna Katt, Kanin, Nalle, Fågel och Nallegris. De bygger en teater. Men mycket kommer att hända innan den står klar. Gult är fult säger kompisarna till Katten. Men Fågel håller inte med. Gult är fint!

Om att leva och vara i livets alla stunder. Ibland är det viktigt att njuta av chokladbollar, ibland att fundera över döden.

Ögonblicksteatern har återigen fått det stora förtroendet att dramatisera Stina Wirséns böcker. Denna gång har Sara Gallardo skrivit en föreställning utifrån böckerna Vem blöder?, Vem är söt? samt Vem är död?.

Passar för barn i åldern 3-5 år.

Vännäs bibliotek
Gratisbiljetter finns att hämta på biblioteket en vecka innan. Begränsat antal platser.

Vännäsby bibliotek
Gratisbiljetter finns att hämta på biblioteket från 19 februari. Begränsat antal platser.