Vem är på teater?

Bild: Stina Wirsén Arrangemang

1. 2019-11-22 14:00 till 15:00.
    22 november fredag
    Datum 14:00 – 15:00
Visa alla
Kostnad: Gratis, men biljett krävs. Passar barn 3-5 år.

Ögonblicksteatern ger Vem är på teater? En föreställning utifrån Stina Wirséns böcker.

I Vem är på teater? möter vi vännerna Katt, Kanin, Nalle, Fågel och Nallegris. De bygger en teater. Men mycket kommer att hända innan den står klar. Någon kommer att blöda, någon kommer att dö. Gult är fult säger kompisarna till Katten. Men Fågel håller inte med. Gult är fint!

Om att leva och vara i livets alla stunder. Ibland är det viktigt att njuta av chokladbollar, ibland att fundera över döden.

Ögonblicksteatern har återigen fått det stora förtroendet att dramatisera Stina Wirséns böcker. Denna gång har Sara Gallardo skrivit en föreställning utifrån böckerna Vem blöder?, Vem är söt? samt Vem är död?.

Passar för barn i åldern 3-5 år.

Grubbebiblioteket
Gratisbiljetter finns att hämta på biblioteket från 15 november. Begränsat antal platser.

Ersbodabiblioteket
OBS! Vem är på teater? ersätts av föreställningen Vem är var?. Gratisbiljetter finns att hämta på biblioteket en vecka i förväg.

1. 2019-11-22 14:00 till 15:00.
    22 november fredag
    Datum 14:00 – 15:00