(Ungdoms)boksnack på temat HBTQ+

Foto: gorlica/Bigstock Arrangemang

1. 2022-02-16 18:30 till 19:30.
    16 februari onsdag
    Plats Nordmalings bibliotek Online!
    Datum 18:30 – 19:30
Visa alla

Vill du få tips på ungdomslitteratur på temat HBTQ+? Är du ung eller ung i hjärtat?

Bibliotekarierna Tommy och Moa berättar om sina favoriter. Kom gärna med egna boktip!

Träffen sker digitalt i ett videosamtal. Allt du behöver för att delta är en dator, surfplatta eller mobil med kamera och ljud och tillgång till internet. Du kan vara med och delta i samtalet eller bara lyssna  - det är helt upp till dig. Du kan också välja att vara med "anonymt", det vill säga utan att ange namn och utan att slå på din kamera och/eller mikrofon. Du deltar på den nivå du känner dig bekväm med.

Anmäl dig till moa.wallberg@nordmaling.se så får du en länk strax innan träffen börjar. Det går också bra att delta oanmäld. En länk läggs upp här strax innan träffen.

Länk:

1. 2022-02-16 18:30 till 19:30.
    16 februari onsdag
    Plats Nordmalings bibliotek Online!
    Datum 18:30 – 19:30