Språkdusch i finska och meänkieli för barn 6-9 år

2024-02-24 till 2024-02-24.
Plats Umeå stadsbibliotek
Kostnad: Gratis, men anmälan krävs

Talar din familj finska eller meänkieli eller har något av språken som arvsspråk? Då är ni välkomna på språkdusch på Umeå stadsbibliotek.

Språkdusch i finska och meänkieli med tema Nationella minoriteter. Kom och få information om de nationella minoriteterna, var med på plingplong-tävling, lekar, samtal och fika. Inga förkunskaper i språket krävs.

Arrangemanget är kostnadsfritt.

Tid: Lördag 24 februari klockan 13.00-15.00
Lokal: Väven, Stadsbiblioteket Sagorummet plan 4.

OBS! Föranmälan krävs. Sista anmälningsdatum är 19/2. Läs mer och anmäl dig här: Språkdusch på finska och meänkieli

Språkduschen är ett samarbete mellan Kompetenscentrum för flerspråkighet och Umeå stadsbibliotek.

Språkdusch för olika åldrar

1. Språkdusch i finska och meänkieli för barn 1-5 år