Språkcafé: inställt resten av året!

Arrangemang

Arrangemanget har redan varit

14 januari tisdag 2020
15 december tisdag 2020
2020-01-14 till 2020-12-15.
Plats Umeå stadsbibliotek
Kostnad: Gratis!

Biblioteken i Umeå kommun måste tyvärr ställa in alla arrangemang från och med 11 november och resten av året. Vi hoppas kunna välkomna till språkcaféer igen efter nyår.

Välkommen att umgås och prata svenska på Umeå stadsbibliotek. Tillsammans med Vän i Umeå ordnar vi träffar igen, på tisdagar. I höst finns det plats för färre deltagare, och vi håller avstånd när vi träffas.

Språkcaféet på Umeå stadsbibliotek i Väven är en mötesplats där nya och etablerade svenskar kan träffas under lättsamma former. Alla är välkomna, både unga och äldre, både du som är ny i Sverige och du som har bott här länge.

Det är ett bra tillfälle att lära känna nya människor. Kom och umgås, lär dig något nytt och fika. Om du tränar svenska är det ett utmärkt tillfälle att öva med en svenskspråkig.

Speciella regler i höst

Umeå stadsbibliotek och Vän i Umeå följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Därför har vi bara ett begränsat antal platser på språkcaféerna i höst, så kom tidigt.

För att minska risken för smittspridning låter vi bli att röra vid varandra och vi håller till varandra när vi träffas.

Stanna hemma om du känner dig det minsta sjuk.

Har du frågor?

Ring eller skicka ett mejl till Eva Gouriye på Umeå stadsbibliotek. Telefonnummer 073-552 03 10 eller mejl till: eva.gouriye@umea.se

Välkommen!

Puffbild: cosmaa, Bigstock

Arrangörer: Vän i Umeå och Umeå stadsbibliotek