Skrivarhörnan online

28 februari fredag 2020
24 april fredag 2020
2020-02-28 till 2020-04-24.
Plats Nordmalings bibliotek (även på andra bibliotek)
Kostnad: Kursen är gratis, men du måste anmäla dig i förväg.

Välkommen att vara med i en skrivkurs online för ungdomar. Den startar 28 februari och pågår till början av april. Anmäl dig och häng med från början.

Skrivarhörnan är en skrivkurs online för ungdomar i högstadiet. Den är till för dig som är skrivsugen och som vill bolla idéer, få inspiration och feedback. Vi som leder kursen är Moa S på biblioteket i Vännäs, och Moa W och Tommy på Nordmalings bibliotek.

Anmäl dig för att få plats

Vi använder ett forum som heter Skrivarhörnan, på wix.com. Du som vill vara med skapar en användare på sidan och anmäler dig genom att fylla i det här formuläret. Skicka sedan ett mejl med ditt riktiga namn och användarnamn till Moa S, mejladressen är: moa.stromberg@vannas.se.

Det finns bara tio platser på kursen, så vänta inte - anmäl dig redan idag! Skrivarhörnan startar fredag 28 februari och pågår till och med fredag 24 april.

För ungdomar i Umeåregionen

Skrivarhörnan online är ett samarbete mellan biblioteken i Nordmaling och Vännäs, men du kan vara med även om du bor i Robertsfors, Bjurholm, Vindeln eller Umeå. Välkommen!

Skrivarhörnans forum på wix.com

Mer för skrivare

1. Moa Strömbergs bästa tips mot skrivkramp

Artikel Skrivet av: Moa Strömberg

Moa Strömberg håller i skrivarkurser för unga. Här delar hon med sig av sina bästa tips för att komma vidare om du får skrivkramp.

2. Skriv om och om igen

Tips Av: Karlsson, Ylva Tipsat av: Åsa Zetterström

En annorlunda bok om att skriva. Den sprudlar av kreativitet, visar på hundratals möjligheter och får skrivande att verka lustfyllt, en nästan oemotståndlig sysselsättning. Det är bara att sätta igång!