Serielyan

Kostnad: 400 kronor för 7 träffar

Var med på roligaste ritkursen med prisbelönta serietecknaren Armita Ghazinezam!

Serielyan riktar sig mot barn och ungdomar 11-18 år och går ut på att uppmuntra och utveckla deltagarnas kreativa sidor genom olika övningar och okonventionella metoder. Vi ritar serier och pratar om serier.

Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
Det du behöver kommer att finnas på plats. Under kursen kommer du att få tips om bra pennor att köpa själv, om du vill.

Upplägg
Serielyan träffas sju gånger, en gång i veckan, med uppehåll för sportlovet v. 10 och påsklovet v. 14.
Kursen startar så fort vi har tillräckligt många anmälda. Det angivna startdatumet är preliminärt.

Kursledaren
Armita Ghazinezam är prisbelönt serietecknare som bland annat publicerat sina serier i Västerbottens-kuriren och Dagens nyheter.

Tid och plats
Måndagar 18.00-19.30 i Skapa, formverkstad, plan 4 Umeå stadsbibliotek. Undantag första träffen i Matverkstan, plan 4.

Kostnad och anmälan
Det kostar 400 kronor för 7 träffar. Anmälan till Studieförbundet Vuxenskolan
Clara Nordlund 090-125585, 010-492 99 73

Arrangör
Serielyan är ett samarbete mellan Umeå stadsbibliotek och Studieförbundet Vuxenskolan.
Illustration: Armita Ghazinezam