Serielyan

Kostnad: 400 kronor för 7 träffar

Är du 10-18 år? Får du aldrig nog av att teckna allt från mangaserier till porträttbilder? Då är Serielyan något för dig!

I Serielyan får du möjlighet att vässa dina kunskaper och utveckla din kreativitet. Vi utforskar allt från att skissa till att skriva berättelser. Du får även en unik möjlighet att testa på det digitala verktyget Photoshop tillsammans med en ritplatta.

Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna, nybörjare såväl som fortsättare.

Kursmaterial
Det du behöver kommer att finnas på plats.

Upplägg
Serielyan träffas sju gånger, en gång i veckan, med uppehåll för höstlovet vecka 44
Kursen startar så fort vi har tillräckligt många anmälda. Det angivna startdatumet är preliminärt.

Kursledaren
Ledare är illustratören Markus Lindholm.

Tid och plats
Måndagar 18.00-19.30 i Skapa, formverkstad, plan 4 Umeå stadsbibliotek. Start 17 september, eller när gruppen blivit fulltalig.

Kostnad och anmälan
Det kostar 400 kronor för 7 träffar. Anmälan till Studieförbundet Vuxenskolan 090-125585, www.sv.se/vasterbotten.

Clara Nordlund 090-125585, 010-492 99 73

Arrangör
Serielyan är ett samarbete mellan Umeå stadsbibliotek och Studieförbundet Vuxenskolan.

Illustration: Markus Lindholm