Sagoklubben

Kostnad: Gratis
Information:

För barn från 3 år.

Välkomna till sagostunder och föreställningar på onsdagar.

För barn från 3 år.

På onsdagar klockan 14.30 med start 23 januari.

6 februari: Sagodans: Tågresan. Tid: cirka 30-40 min.

"Följ med på ett hisnande äventyr med ett ständigt skiftande landskap utanför tågfönstret. Vi färdas förbi båtarna i hamnen, förbi fåglar och fiskar och över regnbågsbron. Vi åker förbi allt som är hemma och så fortsätter vi längre bort." Boka gratisbiljetter på biblioteket, begränsat antal platser.

20 mars: Barnteater: Mitt kalas. Tid: cirka 60 min.

"Välkomna på mitt kalas! Jag får äntligen chansen att göra ett kalas som jag alltid drömt om. Där inga föräldrar lägger sig i hur det ska vara. Och jag vill ha MASKERAD! Så ni får alla komma utklädda till precis vad ni vill. Sen vill jag ha paket, såklart. Så det får ni fixa. Vi ska leka! SÅ ROLIGT! SÅ PEPPAD! Men glöm inte bort… Att det är MITT KALAS!" Boka gratisbiljetter på biblioteket, begränsat antal platser.

Bild: Ingalinder/Bigstock