Sagodans: Tågresan

06 februari onsdag 2019
28 april söndag 2019
2019-02-06 till 2019-04-28.
Plats Hörneforsbiblioteket (även på andra bibliotek)
Kostnad: Gratis men biljett krävs, det finns endast ett visst antal platser.

Följ med på ett hisnande äventyr med ett ständigt skiftande landskap utanför tågfönstret. Vi färdas förbi båtarna i hamnen, förbi fåglar och fiskar och över regnbågsbron. Vi åker förbi allt som är hemma och så fortsätter vi längre bort.

Sagodansen inleds med en mysig stund då Balettakademiens pedagogen läser boken Tågresan, av Hannah Arnesen. Med sagan som inspiration, och med rörelser, ord och fantasi, dansar, improviserar och leker barnen och danspedagogen sagan tillsammans.

Foto: Kalle Prorok

Hörneforsbiblioteket: 6 februari klockan 14:30. Tid: cirka 30-40 minuter. Gratisbiljetter finns att hämta på biblioteket. Begränsat antal platser.

Umedalens bibliotek: 8 februari klockan 10:00. Föranmälan till biblioteket krävs. Begränsat antal platser.

Tegsbiblioteket: 15 februari klockan 10:00. Föranmälan till biblioteket krävs. Begränsat antal platser.

Ersbodabiblioteket: 15 februari klockan 15:30. Gratisbiljetter finns att hämta på Ersbodabiblioteket en vecka innan. Begränsat antal platser.

Mariehemsbiblioteket: 22 februari klockan 14:00. Gratisbiljetter finns att hämta på biblioteket från 7 februari. Begränsat antal platser.

Grubbebiblioteket: 15 mars klockan 14:00. Gratisbiljetter finns att hämta på biblioteket från 8 mars. Begränsat antal platser.

Holmsunds bibliotek: 17 mars klockan 14:00. Gratisbiljetter finns att hämta på biblioteket två veckor i förväg. Begränsat antal platser.

Ålidhemsbiblioteket: 28 april klockan 14:00. Gratisbiljetter finns att hämta på biblioteket från 21 april. Begränsat antal platser.