Kom och träffa din antidiskrimineringsbyrå!

Arrangemanget har redan varit

11 februari måndag 2019
2019-02-11 till 2019-02-11.
Plats Nordmalings bibliotek
Kostnad: Gratis

Information och kostnadsfri juridisk rådgivning med Rättighetscentrum Västerbotten.

Som en del av Nordmalings regnbågsvecka informerar Rättighetscentrum Västerbotten om sin verksamhet.

Vill du veta mer om hur en antidiskrimineringsbyrå arbetar? Vill du få mer kunskap om diskrimineringslagen?  Har du upplevt att du blivit diskriminerad eller orättvist behandlad och vill få juridisk rådgivning?

Kom och träffa Rättighetscentrum måndag den 11 februari på Nordmalings bibliotek! De berättar om sin verksamhet och du som vill kan få kostnadsfri juridisk rådgivning. Varmt välkomna!

Rättighetscentrum Västerbotten är en religiöst och partipolitiskt obunden antidiskrimineringsbyrå med kontor i Umeå. De arbetar för människors lika rättigheter och mot diskriminering. Mer information finns på deras hemsida: www.rattighetscentrumvb.se

Bild: Rättighetscentrum