1. Bokinkastet stängt

På grund av vattenskada är bokinkastet på Obbola bibliotek stängt tills vidare. Närmaste bokinkast finns på Holmsundsbiblioteket.

2. Grubbebiblioteket blir meröppet

Från och med söndag 22 oktober kan du registrera dig som meröppet-besökare på Grubbebiblioteket. Då får du tillgång till biblioteket mellan klockan 06-22, alla dagar i veckan.

3. Årets svenska bilderbok utsedd

Djur som ingen sett utom vi av Ulf Stark och Linda Bondestam fick Snöbollen, priset för årets svenska bilderbok, 2017.

4. Ändrade turer för Bokbussen

Umeå växer. Detta gäller även Bokbussens upptagningsområde. För att möta denna utveckling kommer Bokbussen att få ett nytt körschema från och med hösten 2017 .

5. Vill du ställa ut?

På biblioteken i Umeå kommun, och i kulturhuset Väven, kan du få ställa ut sådant som du har skapat.