1. Ändrade öppettider på bibliotek i sommar

Flera av biblioteken i Umeåregionen ändrar sina öppettider i sommar. Några håller stängt i perioder. Här hittar ni övergripande information. För aktuella tider, se bibliotekens respektive sidor.

2. Öppettider i sommar

Sommarens öppettider på Ålidhemsbiblioteket (14 juni till 20 augusti). Helt stängt 26 juni till 7 juli.

3. Vinn en bok!

Var med i Sävarbibliotekets vår-och sommartävling!

4. Förändringar i Bokbussens körschema

Umeå växer. Detta gäller även Bokbussens upptagningsområde. För att möta denna utveckling kommer Bokbussen att få ett nytt körschema från och med hösten 2017 .

5. Inget Alex hemifrån

Just nu är det inte möjligt att komma åt det fullständiga versionen av Alex författarlexikon hemifrån.

6. Grubbebiblioteket håller stängt i sommar

Under sommaren kommer Grubbebiblioteket att få ett nytt golv och ny färg på väggarna. Biblioteket kommer därför att hålla stängt från 4 juni till och med 27 augusti.

7. Vill du ställa ut?

På biblioteken i Umeå kommun, och i kulturhuset Väven, kan du få ställa ut sådant som du har skapat.

8. Nya kulturfoldern är här

Låt din vår och sommar fyllas av teater, dans, författare, film, utställningar, musik och allt annat som gör livet glatt!