Med nya perspektiv

2019-04-11 till 2019-06-05.
Plats Sävarbiblioteket

Föredrag & workshops om fotografering

Henke Olofsson är en fotograf från Umeå med inriktning på föredrag och tidskrifter. En fotograf som alltid är på jakt efter inspirerande bilder för sina uppdragsgivare. Bland hans samarbetspartners återfinns bl.a. Hugo Boss, Italienska Style Magazine och Golf World USA. Under åren har Henke även inspirerat kommunens barn och unga i kreativt fotograferande.

Under föredraget berättar Umeåfotografen Henke Olofsson om sitt liv som fotograf, visar sina bilder och talar om fotografi som uttrycksform. Sedan ger han två workshops där deltagarna går in i frågor som perspektiv, bildkomposition och läsbarhet och där de får en fotoutmaning.

I samband med föreläsningen kommer Henke att ställa ut sina alster på Sävarbiblioteket.

Arrangeras av Kultur för seniorer i samarbete med Sävarbiblioteket.

Ring eller kom förbi biblioteket och förboka din gratisbiljett till föredraget.
Anmälan till biblioteket om du vill vara med på Henkes workshops.

Foto: Henke Olofsson