Maria Broberg på Hörnefors bibliotek

Foto: Andreas Nilsson Arrangemang

1. 2020-11-24 18:00 till 19:00.
    24 november tisdag
    Datum 18:00 – 19:00
Visa alla
Kostnad: Gratis

Författaren Maria Broberg kommer till biblioteket i Hörnefors för att samtala om sin bok Bakvatten.

”Västerbotten har fått ännu en stjärna på sin författarhimmel. Detta är vårens debut - vad ni än gör så missa den inte.”
 - Stina Jackson

Bakvatten är berättelsen om de människoöden som knyts ihop av pojken Nilas försvinnande i Västerbottens inland i mitten av sextiotalet, om före och efter.

Alla tror att Nilas har drunknat, att han har försvunnit i Vindelälvens vatten. Men Nilas ligger gömd under mossan med isblommor på kinderna, bredvid sugande myrmarker och ilande små skogsbäckar, på platsen där Hebbe dog. Det ska dröja många decennier innan vårfloden avslöjar vad som egentligen hände.

Arrangemanget är kostnadsfritt och gratisbiljetter finns att hämta ut på biblioteket.
Begränsat antal platser.

1. 2020-11-24 18:00 till 19:00.
    24 november tisdag
    Datum 18:00 – 19:00